Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

REVIEW: Biomaris Collagen Algen Maske + GIVEAWAY

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ BLOGGING, ΜΕ ΕΝΑ REVIEW ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣΚΑ..

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ COLLAGEN ALGEN MASKE ΑΠΟ BIOMARIS.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΓΝΗΣΙΑΣ ΘΑΛΛΑΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΣΑ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. 

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 4 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΓΙΑ 8 ΧΡΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΙΝΑ..




ΑΡΧΙΚΑ, ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΔΕΙΓΜΑ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΕΙΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΡΩΜΑ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ. ΓΕΝΙΚΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΗΚΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.

ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ.




ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΦΥΚΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΙΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΩς ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΣΚΕΣ. Η ΥΦΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΜΙΑΣ ΕΝΙΔΑΤΙΚΗΣ (ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ). ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ, ΦΡΕΣΚΟ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟ.


ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=217486848423590&set=a.119329291572680.20739.118664271639182&type=1&theater




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΧΥΙΑ!!
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

2 σχόλια:

  1. teleio review me kaneis na thn agorasw.
    f/b Aggelos Antonia Andrianna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
    Για κορυφαίους επαγγελματίες επί… κεφαλής!

    Για επαγγελματίες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να εξελιχθούν, ή για νέους/νέες που τους ελκύει ο χώρος της Ομορφιάς και η show biz ως επαγγελματική προοπτική, το ετήσιο πρόγραμμα ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1) αποτελεί μονόδρομο για την επιτυχία!

    Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» κατάρτισης με τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές της Κομμωτικής Τέχνης, το οποίο παρέχεται από κορυφαίους Hairstylists-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια που στεγάζονται στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στα Νότια Προάστια (Λ. Βουλιαγμένης 57).

    Είστε νέοι και σχεδιάζετε τώρα το επαγγελματικό σας μέλλον;

    Επιθυμείτε να κάνετε «στροφή» στην επαγγελματική σας καριέρα;

    Θέλετε να αναβαθμίσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες;

    Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας σας δίνει τα εφόδια να γίνετε οι πλέον καταξιωμένοι επαγγελματίες επί… κεφαλής!

    Επιπλέον, ολοκληρώνοντας τις σπουδές σας στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε τη φοίτησή σας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και να ισχυροποιήσετε τον Τίτλο Σπουδών σας με τη διεύρυνση των επαγγελματικών σας δικαιωμάτων.

    Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας με συνεπή προσανατολισμό στην ποιοτική εκπαίδευση, πρωτοπορεί στις σπουδές Ομορφιάς, προσφέροντας στους σπουδαστές που θα επιλέξουν είτε τα ετήσια ή τα ταχύρυθμα προγράμματα, άριστη τεχνογνωσία και ένα ισχυρό «διαβατήριο» στην αγορά εργασίας!

    Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές:
    ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου 31-33/ τηλ. 210 9640117
    http://www.keasxini.edu.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή